Почивка на остров Бали и СингапурЦени и дати на тръгване


от 14.04.2018 до 22.12.2018 2682.00лв има места

ласически пейзажи с блестящозелени терасирани оризища, каменни храмове, изкусно декорирани с фантастични същества, красиви тропически плажове и забулени в мистика планини. Докоснете се до магията на Бали — най-красивия остров от индонезийския архипелаг.

ДЕН 1
СОФИЯ – БАЛИ

Излитане от София за Бали през транзитно летище.

ДЕН 2
БАЛИ

Кацане на остров Бали и посрещане от представител на фирмата-партньор. Трансфер до избрания хотел и настаняване. 
Нощувка.

ДЕН 3 – 8
БАЛИ 

Закуска. Свободно време за плаж, релакс, различни спортове или екскурзии по желание.
Нощувка.

ОПЦИЯ: Kрасотата на Кинтамани – целодневен тур ( включена в цената)
Приблизителна продължителност 8 часа.
Бали е известен със своите традиционни танци. Един от тях е танцът Barong&Kris. При на-шата първа спирка по време на този тур ще се насладим на майсторството на танцьорите от Бали, преди да продължим с посещението си при талантливите занаятчии в техните традиционни работилници: ковачите на сребро от Целук и дърворезбарите от Мас. Пътуването продължава към Кинтамани, от където се разкрива гледка към прекрасното езеро Батур и едноименния действащ вулкан. Следващата дестинация е Тампаксиринг, „Фонта-нът на младостта” и Свещеният извор.

ОПЦИЯ: Мистерията на Източен Бали - целодневен тур (включена в цената)
Приблизителна продължителност 8 часа.
Източната част на Бали е доминирана от присъствието на внушителната планина Агунг (3142м), най-святият и висок вулкан в Бали, изригнал последно през 1963. Съграден на един от вулканичните склонове, храмовият комплекс Бесаки е най-важният храм  и пие-дестал на святостта за хиндуиското население на Бали, наричан още „Храмът Майка”. В Бу-кит Джамбул ще спрем за отдих с разведряващата гледка към равнината и възможност за обяд (по избор). По пътя ни през Източен Бали ще Ви отведем до традиционното селище Пенглипур, където ще видите една различна социална структура на обществото и раполо-жението на това селище, датиращo от 16 век и основано от кралството на Кехен. На връща-не ще посетим „Залата на Справедливостта”, наричана „Kerta Gosa” в Клункунг.
Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг .

ОПЦИЯ: Оле, Оле – полудневен тур (включена в цената)
Приблизителна продължителност 4 часа.
Бали е рай за любителите на шопинга. Искате да отидете на покупки, но не знаете къде? Този тур е специално предназначен да улесни вашето пазаруване. Търсите ръчноизрабо-тени сувенири, които да отнесете у дома, без да се разправяте за транспорта, цената и ка-чеството?
Селището Батубулан е известно със своите каменнорезбарски произведения. Най-известните майстори от сребърната  и златарска гилдия се намират в селището Целук.
Почитателите на дърворезбарството определено трябва да се запознаят по-отблизо с ар-тистичната работа на жителите от Мас, преди да стигнем в Убуд, който е известен със сво-ите картинни галерии, представящи шедьоври в традиционен и модернистичен стил.
Накрая Ви каним да посетите известното танцово представление Kecak & Fire, изнасяно само вечер.

ДЕН 9
БАЛИ – СИНГАПУР

Закуска. Освобождаване на стаите до 12.00 часа. Трансфер до летището и полет до Сингапур. Трансфер до хотела в Сингапур и настаняване. 
ОПЦИЯ: Вечерта по желание – нощно сафари. 
Нощното сафари е първото по рода си в света, където ще видите животни от целия свят в тяхната естествена среда, без прегради и решетки, осветени от мека светлина. В джунглата на площ от 40 хектара живеят над 1000 животни от 135 различни вида. Возейки се на влакче можете да видите хималайски тигър, петниста хиена, африкански носорог, антилопи и още много други животни от седем географски региона. След това вървейки по пешеходните маршрути можете да видите животните още по-отблизо. Бонус са различните шоу програми, които се провеждат в комплекса.
Нощувка.

ДЕН 10
СИНГАПУР

Закуска.
ОПЦИЯ: сити тур на Сингапур
Ще се разходим из „Колониалното сърце” и ще разгледаме Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата. Ще направим спирка пред символа на Сингапур, статуята на Merlion - полу-лъв, полу-риба, откъдето се открива прекрасна гледка към залива Marina Bay и небостъргачите. Оставяйки зад себе си оживения бизнес район ще се отправим към най-свещения будистко-таоистки храм Thian Hock Keng Temple, един от най-старите в града. В съседство има местен център за занаяти, където можете да си купите интересни сувенири и да наблюдавате как работят занаятчиите. Следващата спирка е Националната Градина на орхидеите. Ще се разходим из разкошните градини с  20 000 вида растения, сред които националното цвете на Сингапур Vanda Miss Joaquim. VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наричани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градинана, изложени в къщата на мъглите. Продължаваме към Малката Индия – чар, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Little India ще усетите острите миризми на подправки и аромати. 
Продължителност: от 09.30 до 13.00ч.

ОПЦИЯ: Следобяд – по желание екскурзия до остров Сентоса.
Наричан още “Островът на удоволствията“, Сентоса е най-посещаваната градска атракция, считан за предшественик на Сингапурските паркове – с развлечения, музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. От въжения лифт на път за Сентоса ще видите невероятни гледки към пристанището на Сингапур, както и съседните островчета на Индонезия. Ще посетим статуята със символа на Сингапур Merlion Tower и кулата Tiger Sky Tower, откъдето се разкрива страхотна панорама. Ще се насладим на 4D преживяване, откривайте изгубената Атлантида. Ще посетим музея “Образите на Сингапур”, разкриващ историята и културата на града-държава посредством актьори и специални ефекти. Продължаваме към Музея на Мадам Тюсо, където ще се срещнете с восъчните фигурни на известни личности. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие.Продължителност: от 13.30 до 20.30ч

Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 11
СИНГАПУР  – СОФИЯ


Закуска. Освобождаване на стаите до 12.00 часа. Трансфер до летището и полет за София през транзитно летище. 

ДЕН 12

Кацане на летище София.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА  ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет София – Сингапур – Бали – София с прекачване през европейско летище
 • Трансфер летище – хотел – летище
 • 7 нощувки със закуски в избрания хотел на Бали
 • 2 нощувки със закуска в централно разположен хотел 4* в Сингапур
 • Медицинска застраховка с покритие 20 000 евро
 • 2 целодневни и 1 полудневна екскурзии на Бали
 • 90-минутен масаж в СПА център на Бали
 • Летищни такси
 • Чекиран багаж

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

      •  Екскурзиите по желание
     
Забележка:

Безвизово пребиваване за срок до 30 дни. Българските граждани, притежаващи обикновени паспорти, валидни минимум шест месеца, могат да влизат безвизово в Република Индонезия за срок до 30 дни (без право този срок да бъде удължаван) с цел туризъм (семейни, социални или културни причини, участие в семинари, посещение на международни изложби, транзитно преминаване), като следва да имат двупосочен билет или билет за друга държава (следваща дестинация), както и да не са били включвани в забранителния списък на държавата.

•Програмата е индивидуална, не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата. Не е предвиден водач от туроператора.
•Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки, за пътуване в бизнес класа, за единична стая или за пътуване с деца.
•Пакетните цени са калкулирани на база най-ниската тарифа на авиокомпанията. Ако за желаните от вас дати няма места по тази тарифа:
         – може да се направи резервация за по-висока тарифа и да се доплати разликата
         – може да се смени периода на пътуване за дати, на които има места по най-ниската тарифа
         – може да се предложи алтернативен вариант с други авиолинии, за да се запази ценовото равнище

При наличието на промоционални цени на самолетните билети, пакетната цена може да бъде и по-ниска. Цените са формирани при курс 1 USD = 1.60 лв. При увеличение на валутния курс на щ.д. спрямо лева, Марбро Турс си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.

 

 

 

 

 

 

 • Ibis Styles Benoa, БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ

  Ibis Styles Benoa
  БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ


  Хотелът се намира в южната част на остров Бали, на около 200 метра плажа в курорта Танджунг Беноа, като разполага с обособена зона на плажа за...

  Виж още
  цени от

  2682.00 лв


  Резервирай


  МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

  Хотелът се намира в южната част на остров Бали, на около 200 метра плажа в курорта Танджунг Беноа, като разполага с обособена зона на плажа за гостите на хотела и плажен клуб. Търговския център Bali Collection в Нуса Дуа е на 10 минути с кола.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА  СТАИТЕ:

  Хотел Ibis Styles Benoa разполага с 174 стаи и апартаменти. Всички помещенията са модерно обзаведени, уютни и разполагат с климатик, сейф,телефон, wi-fi, радио, мини бар,кафе/чай машина, безплатна минерална вода в стаята, баня с душ кабина, сешоар.

  УСЛУГИ В  ХОТЕЛА:

  • Ресторант The ocean - предлага балийска, азиатска и запдна кухня. Kъм ресторанта има тераса с красива панорама. Splash pool Bar - барът приготвя коктейли, сервира вино, бира, безалкохолни напитки, фрешове и леки закуски, докато се забавлявате край басейна.
  • Фитнес, бар, ресторант, закрит басейн, външен басейн, СПА.
  •  Wi-fi в хотела, сейф на рецепция, пералня/сушилня.

 • The Haven Seminyak, БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ

  The Haven Seminyak
  БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ


  Хотелът се намира на 800м от плажа и е само на 15 минути от летището. Едно прекрасно място за вашата почивка. ...

  Виж още
  цени от

  2978.00 лв


  Резервирай


  МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

  Разположен на централно място в Семиняк, The Haven Seminyak е идеално начало за Вашaта екскурзия из Бали. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Понеже главните забележителности на града като Варунг Азия, Раджас, Бразилско Консулство са близо до хотела, неговите посетители ще харесат разположението му.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА  СТАИТЕ:

  Атмосферата на The Haven Seminyak се усеща във всяка стая. На Ваше разположение са дадености като бюро, безплатна минерална вода, душ, DVD/CD плейър, сателитна/кабелна телевизия. През деня можете да се насладите на отпускащата атмосфера благодарение на масаж, басейн (за деца), спа, открит басейн, фитнес зала/фитнес съоръжения. Открийте интригуващата комбинация от професионално обслужване и широка гама удобства в The Haven Seminyak.

  УСЛУГИ В ХОТЕЛА:

  Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Бали. Подбор на съоръжения от най-висока класа като ресторант, паркинг, румсървиз, трансфер до хотел/летище, екскурзии, са на разположение за Вас в хотела.

 • Sadara Boutique Beach Resort, БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ

  Sadara Boutique Beach Resort
  БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ


  Хотелски комплекс Sadara Boutique Beach Resort 5* се намира край плажа Танджунг Беноа и разполага с открит басейн и ресторант на брега на морето. Стаите са...

  Виж още
  цени от

  2978.00 лв


  Резервирай


  Хотелски комплекс Sadara Boutique Beach Resort 5* се намира край плажа Танджунг Беноа и разполага с открит басейн и ресторант на брега на морето. Стаите са с гледка към океана и имат балкони с гледка към тропическата градина.

  Просторните стаи в комплекс Sadara Boutique Beach Resort съчетават традиционен балийски и модерен интериор. Имат теракотени подове и мебели от тъмно дърво и включват баня с душ и вана. Осигурен е Wi-Fi интернет.

  Хотелски комплекс Sadara Boutique Beach Resort е на около 1 км от Острова на костенуките и на 30 минути път с кола от международно летище Нгурах Раи.

  В комплекса се намират плажният клуб Club, Rasala Kitchen, и бистро Rasala, които предлагат разнообразни международни ястия.

  Комплексът разполага с туристическо бюро и осигурява безплатен трансфер до търговската част на град Нуса Дуа. На разположение са и различни съоръжения за водни спортове.

 • Ayodya Resort Bali, БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ

  Ayodya Resort Bali
  БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ


  Хотелът е разположен сред огромна тропическа градина на най-добрата плажна ивица на Нуса Дуа. Летището е на 15 км. ...

  Виж още
  цени от

  3308.00 лв


  Резервирай


  МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

  Ayodya Resort Bali в Нуса Дуа е типичен пример за Балийски архитектурен стил и елегантност. Хотелът е проектиран да прилича на Балийски воден дворец. Пет звездният комплекс е украсен с каменни статуи, фонтани и лагуни, които допълват екзотичната величественост на острова. Ayodya Resort Bali е разположен в уединена част на Бали сред 11.5 хектара гъста тропическа растителност и тиха лагуна, само на 300 м от пясъчен плаж. Компекъст се намира в сърцето на Нуса Дуа, в непосредствена близост до голф игрище с 18 дупки и луксозен мол.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА  СТАИТЕ

  Стаи Делукс с гледка към градината – големи са около 48 кв.м. и имат изтънчен дизайн от дървен материал. Гледката е към невероятните тропически градини. Имат индивидуални балкони, мраморни бани и традиционни произведения на изкуството. Във всяка стая ще намерите мини бар, уреди за приготвяне на кафе и чай, сателитна телевизия с голямо разнообразие от канали. Настаняването в този тип стаи може да бъде с едно голямо легло или две отделни.

  УСЛУГИ В ХОТЕЛА

  • Тропическата градина е изпъстрена с малки водопадчета.
  • На разположение на гостите има ресторант - Waterfall, който предлага интернационална и азиатска кухня, Genji Restaurant с японска кухня, Octopus Restaurant с италианска кухня. В балинезийския театър се сервират вечер ястия , придружени с фолклорна програма.
  • Хотелът разполага с басейн и бар към него. Шезлонги, чадъри, хавлии – безплатно.
  • Други услуги - магазини, открит театър, рум сервиз.
  • В Ayodya Resort Bali има огромно разнообразие от забавления за Вас и Вашето семейство. Можете да се насладите на голям плувен басейн, тенис корт, две скуош игрища и здравен клуб с гимнастически салон, фитнес център. За тези, които обичат голфа има игрище с 18 дупки съвсем наблизо и мини голф с 9 дупки. Не е скучно и на плажа, където можете да карате сърф, да се гмуркате, да облечете водолазен костюм и да разглеждате морското дъно,  да карате уиндсърф,  да играете плажен волейбол или тенис на маса.

   

 • Nusa Dua Beach Resort&Spa, БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ

  Nusa Dua Beach Resort&Spa
  БАЛИ, ИНДОНЕЗИЯ


  Хотелът е част от „Leading Hotels of the World”, сред екзотични градини, създаващи чувство на спокойствие. Намира се на самия бряг, на 150м. от бял, пясъчен...

  Виж още
  цени от

  3374.00 лв


  Резервирай


  МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

  Хотелът е включен в системата „The Leading Hotels of the World”.Открит е през 1983 година и от тогава до днес негови гости са били крале и кралици, президенти и министри. Входът на хотела се охранява от величествени каменни врати зад които се открива потресаващият вид на хотела, потънал в пищна зеленина, водни лилии и фонтани декорирани с традиционни балийски мотиви.Всички зали и стаи за гости са украсени с произведения на изкуството, дело на местни майстори-скулптури и живопис които създават усещането за допира с националната култура.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА  СТАИТЕ

  Стаите в хотела са обурудвани с климатик,баня, WC, сешоар, сателитна телевизия, мини бар, сеиф, 24-обслужване, телефон, радио, тераса.

  УСЛУГИ В ХОТЕЛА

  • Разнообразие от ресторанти с различна кухня: The Crystal Room - ресторант с интернационална кухня; Baccarat - ресторант за любителите на френската кухня;Kinomos - източна кухня;The Cricketers - традиционни английски блюда;Restorante Casanova - италианска кухня;Spices - средиземноморска и карибска кухня;Roja's Table - ресторант с панорамен изглед към плажа – морски деликатес;Sandro's - италианско бистро;Spa Cafe - кафе,закуска, обяд, вечеря; Chess - ресторант - барбекю; The Jukung - бар на плажа;•Club Tabun - бар-работи само нощно време, вариете - дискотека.

  • Басейн с прясня водоа, басейн с морска вода във вид на лагуна, детски басейн, тенис корт, скуош, уроци-по балийски танци, фитнес-център, тенис на маса, водни видове спорт - уиндсърф, шнорхелинг, дайвинг.

Моля, изберете хотел, дата на настаняване, брой туристи, брой деца и възраст на децата.ПАКЕТНИ ЦЕНИ — 7 НОЩУВКИ НА ОСТРОВ БАЛИ
И 2 НОЩУВКИ В СИНГАПУР

Хотел Период Човек в
двойна стая

IBIS STYLE 3*
06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018 
1 295 €/ 2 533 лв
1 369 €/ 2678 лв
1 430 / 2 798 лв
1 371 €/ 2 682 лв
THE HAVEN SEMINYAK 4* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 458 € / 2 852 лв
1 523 € / 2 978 лв
1 596 €/ 3 122 лв
1 523 €/ 2 978 лв
SADARA BOUTIQUE BEACH RESORT 4* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 458 € / 2 852 лв
1 523 € / 2 978 лв
1 582 € / 3 093 лв
1 523 € /2 978 лв
GRAND MIRAGE RESORT 5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 520 € / 2 973 лв
1 582 € / 3 093 лв
1 655 € / 3 238 лв
1 582 € / 3 093 лв
AYODYA RESORT BALI 5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 634 € / 3 196 лв
1 691 € / 3 308 лв
1 824 €/ 3 568 лв
1 691 
€ / 3 308 лв
HILTON RESORT & SPA  5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 696 € / 3 317 лв
1 750  € / 3 423 лв
1 883 € / 3 683 лв
1 750  
€ / 3 423 лв
MELIA BALI VILLAS & SPA 5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 590 € / 3 110 лв
1 666  € / 3 258 лв
1 799 € / 3 518 лв
1 666  € / 3 258 лв
NUSA DUA BEACH RESORT & SPA 5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 590 € / 3 110 лв
1 725 € / 3 374 лв
1 828 € / 3 576 лв
1 725 € / 3 374 лв
INTERCONTINENTAL BALI RESORT 5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 836 € / 3 591 лв
1 885 
 € / 3 687 лв
2 062 
 €/ 4 034 лв
1 885 
 € / 3 687 лв
WESTIN HOTEL & RESORT 5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 810 € / 3 540 лв
1 860 €/ 3 638 лв
1 993 
 € / 3 898 лв
1 860 
€ / 3 638 лв
GRAND HYATT BALI 5* 06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 854 € / 3 626 лв
1 902 € / 3 720 лв
2 050 € / 4 009 лв

1 902 € / 3 720 лв
THE MULIA RESORT 5*  06.01 - 30.06.2018
01.07 - 14.07.2018
15.07 - 31.08.2018
01.09 - 24.12.2018
1 977 € / 3 867 лв
2 020 € / 3 951 лв
2 197 € / 4 298 лв
2 020 € / 3 951 лв

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

• Самолетен билет София – Сингапур – Бали – Сингапур – София
• Трансфер летище – хотел – летище
• 7 нощувки със закуски в избрания хотел
• 2 нощувки със закуска в централно разположен хотел 4* в Сингапур
• Медицинска застраховка с покритие 20 000 евро
• 2 целодневни и 1 полудневна екскурзии на Бали
• 90-минутен масаж в СПА център
• Летищни такси
• Чекиран багаж

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

•  Екскурзиите по желание

Kрасотата на Кинтамани

Kрасотата на Кинтамани

Включен в екскурзията.

Бали е известен със своите традиционни танци. Един от тях е танцът Barong & Kris. При нашата първа спирка по време на този тур ще се насладим на майсторството на танцьорите от Бали, преди да продължим с посещението си при талантливите занаятчии в техните традиционни работилници: ковачите на сребро от Целук и дърворезбарите от Мас. Пътуването продължава към Кинтамани, от където се разкрива гледка към прекрасното езеро Батур и едноименния действащ вулкан. Следващата дестинация е Тампаксиринг, „Фонтанът на младостта” и Свещеният извор.

Мистерията на Източен Бали

Мистерията на Източен Бали

Включен в екскурзията.

Източната част на Бали е доминирана от присъствието на внушителната планина Агунг (3142м), най-святият и висок вулкан в Бали, изригнал последно през 1963. Съграден на един от вулканичните склонове, храмовият комплекс Бесаки е най-важният храм  и пиедестал на святостта за хиндуисткото население на Бали, наричан още „Храмът Майка”. В Бу-кит Джамбул ще спрем за отдих с разведряващата гледка към равнината и възможност за обяд (по избор). По пътя ни през Източен Бали ще Ви отведем до традиционното селище Пенглипур, където ще видите една различна социална структура на обществото и раполо-жението на това селище, датиращo от 16 век и основано от кралството на Кехен. На връща-не ще посетим „Залата на Справедливостта”, наричана „Kerta Gosa” в Клункунг.
Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг.

Оле, Оле

Оле, Оле

Включен в екскурзията.

Бали е рай за любителите на шопинга. Искате да отидете на покупки, но не знаете къде? Този тур е специално предназначен да улесни вашето пазаруване. Търсите ръчноизработени сувенири, които да отнесете у дома, без да се разправяте за транспорта, цената и качеството? Селището Батубулан е известно със своите каменнорезбарски произведения. Най-известните майстори от сребърната  и златарска гилдия се намират в селището Целук. Почитателите на дърворезбарството определено трябва да се запознаят по-отблизо с артистичната работа на жителите от Мас, преди да стигнем в Убуд, който е известен със своите картинни галерии, представящи шедьоври в традиционен и модернистичен стил. Накрая Ви каним да посетите известното танцово представление Kecak & Fire, изнасяно само вечер.

Нощно сафари в джунглата

Нощно сафари в джунглата

Цена за възрастен: 88.00BGN;
Цена за дете: 88.00BGN;

Нощното сафари е първото по рода си в света, където ще видите животни от целия свят в тяхната естествена среда, без прегради и решетки, осветени от мека светлина. В джунглата на площ от 40 хектара живеят над 1000 животни от 135 различни вида. Возейки се на влакче можете да видите хималайски тигър, петниста хиена, африкански носорог, антилопи и още много други животни от седем географски региона. След това вървейки по пешеходните маршрути можете да видите животните още по-отблизо. Бонус са различните шоу програми, които се провеждат в комплекса.
*Цените са ориентировъчни и зависят от групата и периода на пътуване.

сити тур на Сингапур

сити тур на Сингапур

Цена за възрастен: 59.00BGN;
Цена за дете: 59.00BGN;

Ще се разходим из „Колониалното сърце” и ще разгледаме Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата. Ще направим спирка пред символа на Сингапур, статуята на Merlion - полу-лъв, полу-риба, откъдето се открива прекрасна гледка към залива Marina Bay и небостъргачите. Оставяйки зад себе си оживения бизнес район ще се отправим към най-свещения будистко-таоистки храм Thian Hock Keng Temple, един от най-старите в града. В съседство има местен център за занаяти, където можете да си купите интересни сувенири и да наблюдавате как работят занаятчиите. Следващата спирка е Националната Градина на орхидеите. Ще се разходим из разкошните градини с  20 000 вида растения, сред които националното цвете на Сингапур Vanda Miss Joaquim. VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наричани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градинана, изложени в къщата на мъглите. Продължаваме към Малката Индия – чар, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Little India ще усетите острите миризми на подправки и аромати.
Продължителност: от 09.30 до 13.00ч.

*Цените са ориентировъчни и зависят от групата и периода на пътуване.

екскурзия до остров Сентоса

екскурзия до остров Сентоса

Цена за възрастен: 151.00BGN;
Цена за дете: 151.00BGN;

Наричан още “Островът на удоволствията“, Сентоса е най-посещаваната градска атракция, считан за предшественик на Сингапурските паркове – с развлечения, музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. От въжения лифт на път за Сентоса ще видите невероятни гледки към пристанището на Сингапур, както и съседните островчета на Индонезия. Ще посетим статуята със символа на Сингапур Merlion Tower и кулата Tiger Sky Tower, откъдето се разкрива страхотна панорама. Ще се насладим на 4D преживяване, откривайте изгубената Атлантида. Ще посетим музея “Образите на Сингапур”, разкриващ историята и културата на града-държава посредством актьори и специални ефекти. Продължаваме към Музея на Мадам Тюсо, където ще се срещнете с восъчните фигурни на известни личности. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие.

Продължителност: от 13.30 до 20.30ч.
*Цените на екскурзиите са ориентировъчни и зависят от броя на хората в групата и периода на пътуване.

Допълнителна информация

Класически пейзажи с блестящозелени терасирани оризища, каменни храмове, изкусно декорирани с фантастични същества, красиви тропически плажове и забулени в мистика планини. Докоснете се до магията на Бали — най-красивия остров от индонезийския архипелаг.

Кога да посетим?

Може да посетите Бали по всяко време на годината. Слънчевите лъчи и високите температури са гарантирани от благоприятното географско разположение. Периодът с най-малко валежи е от май до септември.

Защо да посетим?

Бали е тропически остров, разположен в сърцето на Индонезийския архипелаг. Заради комбинацията от богата история, древна култура, народни танци, изящни скулптури и живописи, приятни плажове, впечатляваща природа и тропически климат, островът се нарежда сред най-желаните места за почивка.

Романтика

Бали е създаден за романтика, така че какво по-хубаво от това да прекарате медения си месец сред избуяващите навсякъде тропическите цветя,  белите перлени плажове и мелодията на вълните, нежно докосващи морския бряг. Какво ще кажете за нощна серенада с балинезийски музиканти или вечеря на свещи на усамотен бряг…

СПА & Уелнес

Бали е популярна СПА дестинация, където можете да „презаредите“ в някой от многобройните СПА комплекси. Опитайте балинезийското боре, скраб с кафе, традиционен масаж с ароматни местни билки и релаксираща вана с благоуханни цветя.

Столицата Денпасар

Денпасар е разположен в западната част на острова. Градската му атмосфера силно контрастира с хиндуистките храмове, зелените терасирани оризови полета и невероятните плажове. Заслужава си да посетите площад Пупутан в сърцето на Денпасар, Губернаторската резиденция, музея на Бали и паметника на кралското семейство.

Епицентър на шопинга в Денпасар е внушителния крайречен пазар Бадунг. Това е оживен комплекс с магазини и сергии, които предлагат всичко — от прясна риба, плодове и зеленчуци, до балинезйиски и явански занаятчийски изделия и платове.
Кута

Намиращ се в близост до столицата, това е най-големия курорт на Бали. Кута се разпростира върху 20 км плажна ивица, сливайки се със съседния остров Леджиан. Основната атракция тук е плажа, който привлича сърфисти от цял свят. Кута предлага богат избор на ресторанти, барове и магазини. Очакват Ви разнообразни възможности за забавление: от оживени дискотеки до караоке барове и спокойни джаз клубове.

Нуса Дуа

Нуса Дуа е разположен на южния бряг, източно от Денпасар. По-шумен и малко по-скъп от Кута, курортът ще Ви впечатли с добрите си хотели, приятна атмосфера и перфектни плажове.

Убуд

Северно от Денпасар, сред зелени долини и оризови полета, се намира курортът Убуд. Тук ще намерите най-добрите бутикови хотели на острова и най-добрите традиционни и съвременни балинезийски дърворезби  — пригответе се за голямо пазарене, за да ги вземете на най-добрите цени.

Традиционни музика и танци

Всеки посетител трябва задължително да се наслади на многобройните традиционни танци на Бали. Всяка сутрин, при Батубулан, североизточно от центъра на Денпасар се изнасят представления на танца баронг. Задължително изгледайте Шоуто на сенчестите кучета което се изпълнява често в хотелите и ресторантите с фолклорна програма.

Кулинарни изкушения

В Денпасар популярните местни заведения за хранене се наричат варунга. Тук се поднасят традиционни ястия за остров Бали. За да изпробвате най-доброто от балинезийската и интернационалната кухня ви препоръчваме да посетете курортите Нуса Дуа или Кута.