Почивка на Сейшели

Вид транспорт:
Чартърен полет
Маршрут:
Махе – Пралин
Продължителност:
10 дни
Изхранване:
Закуска и вечеря

С неустоимата си комбинация от спираща дъха природна красота, гостоприемство, отлична кухня и приказни плажове, Сейшелите са райското място за почивка.

Дати на заминаване
20.01.2023
от 2 932 лв
Налични места
25.02.2023
от 2 932 лв
Налични места
18.03.2023
от 2 932 лв
Налични места
ДЕН 1

Директен полет от София до Махе в 01:00 с  кратък стоп за зареждане в Джибути.

ДЕН 2

Кацане на Сейшелите сутринта в 07:00. Посрещане и трансфер от летище до избрания от вас хотел. Свободно време и запознаване с допълнителните екскурзии на място. Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Махе, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови. Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят — е Сейшелите се  доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов , ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури, природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика, омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.
Нощувка.

ДЕН 3

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

ДЕН 4

Закуска.
остров Махе: Възможност за Целодневна екскурзия „Открий Махе”с включен обяд срещу допълнително заплащане от 75 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11 г;
Турът започва с трансфер от хотела за спирка в колониалния център на най-малката столица в света Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати. Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge. Ще посетим едно от най-старите наследства на островната държава — Ботаническата градина датираща повече от век и разположена в сърцето на Махе. Следва креолски обяд в местен ресторант. След обяда турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на Креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи 17 от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки. На път за хотела в оставащото време от следобеда ще направим пауза до панорамна гледка към остров Еден. Прибиране в хотела около 16 ч следобед.
Минимум записани за провеждане на екскурзията — 20 човека.

остров Пралин: Възможност за опознавателна екскурзия на остров Пралин срещу допълнително заплащане от 85 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11 г;
Полудневна екскурзия до Valley De Mei и световно известният с белите си пясъци и светлосини води плаж — Anse Lazio. Сърцето на острова е дом на гъсти джунгли от палми и много често е наричан „Градина на Рая”. Атракционна точка на острова е Vallee De Mai, единственото място в света където се отглежда палмата Coco De Mer която има най-голямата ядка в света.
Минимум записани за провеждане на екскурзията — 10 човека.

ДЕН 5

Закуска.
остров Махе: Възможност за целодневна екскурзия Пралин и Ла диг (Махе) с включен обяд срещу допълнително заплащане от 205 евро на възрастен, 85 евро за дете от 2-11 г;
Пралин е вторият по големина остров на Сейшелите и е на около 1 час път с ферибот от Махе. Посетителите ще могат да посетят Vallee De Mai — единственото място на земята, където в естествена среда расте гигантската палма, позната като двоен морски кокосов орех (coco de mer). Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия Черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая. Турът включва посещение на  известния плаж Anse Lazio, преди 30 минутния преход с лодка до La Dig. На остров La Dig посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и на удобствата на 21 век. Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до наскоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella. Обиколката на La Dig продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent — един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния. Този 11 часов тур на Пралин и La Digue, който понякога тръгва от La Digue е привлекателна възможност за посетителите да разгледат двата острова в един ден. Този целодневен тур включва двупосочен трансфер с лодка между Махе и Пралин.
Минимум записани за провеждане на екскурзията — 20 човека.

ДЕН 6

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

ДЕН 7

Закуска.
остров Махе: Възможност за целодневна екскурзия Glass bottom boat с включен креолски обяд на катамаран — от 125 евро на възрастен, 45 евро за дете от 2-11 г;
Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място — Сейшелите. Отплаване към близкия и див остров Moyenne- място където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон.
Следва креолски обяд на острова и свободно време за гмуране, шнорхелинг, плажуване. По-късно връщане към хотела.
Минимум записани за провеждане на екскурзията — 20 човека.
остров Пралин: Възможност за целодневна екскурзия до Cousin / Curiuese islands & St. Piere срещу допълнително заплащане от 155 евро на възрастен, 95 евро за дете от 2-11 г;:
Минимум записани за провеждане на екскурзията — 10 човека.

ДЕН 8

Закуска. Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

ДЕН 10

Закуска. Освобождаване на стаята в 12 ч. Свободно време до трансфера до летището. Вечерен полет за София в 21:00 ч.

ДЕН 10

Пристигане в София рано сутринта.
Au Fond De Mer View
Au Fond De Mer View

Анс Роял

Близо до плажа Изглед към море
от 2 932 лв

на човек в апартамент

Сайт
Coral Strand
Coral Strand

плаж Бо Валон - о. Махе

Близо до плажа Ресторант Басейн СПА Безплатен Wi Fi
от 3 513 лв

на човек в Classic ocean стая

Сайт
Le Duc de Praslin
Le Duc de Praslin

плаж Côte d'Or - о. Пралин

Близо до плажа Ресторант Нощен бар СПА Безплатен Wi Fi
от 4 295 лв

на човек в Superior стая

Сайт
L`Archipel
L`Archipel

о. Пралин

Близо до плажа All Inclusive Нощен бар
от 4 518 лв

на човек в Superior стая

Сайт
Paradise Sun
Paradise Sun

о. Пралин

Близо до плажа Ресторант Басейн СПА Безплатен Wi Fi
от 4 710 лв

на човек в Superior стая

Сайт
Fishermans Cove Resort
Fishermans Cove Resort

плаж Бо Валон - о. Махе

Близо до плажа Ресторант Нощен бар Басейн
от 4 860 лв

на човек в Superior стая

Сайт
Constance Ephelia
Constance Ephelia

парк Порт Лоне - о. Махе

Ресторант Нощен бар Басейн СПА
от 5 271 лв

на човек в Junior Suite

Сайт
Constance Lemuria
Constance Lemuria

о. Пралин

Ресторант Нощен бар Басейн СПА
от 8 997 лв

на човек в Junior Suite

Сайт
Открий Махе - целодневна екскурзия (включен обяд)
Открий Махе - целодневна екскурзия (включен обяд)
Възрастен: 147 лв / Дете: 88 лв
Турът започва с трансфер от хотела, за спирка в колониалния център на най-малката столица в света Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати.
Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge. Ще посетим едно от най-старите наследства на островната държава — Ботаническата градина датираща повече от век и разположена в сърцето на Махе. Ще обядвате креолска кухня в местен ресторант (включен в цената).
След обяда, турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи ХVІІ от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки.
На път за хотела в оставащото време от следобеда ще направим пауза до панорамна гледка към остров Еден.

Целодневна екскурзия Glass bottom boat
Целодневна екскурзия Glass bottom boat
Възрастен: 244 лв / Дете: 88 лв
Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място — Сейшелите. Отплаване към близкия и див остров Moyenne — място където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон. Следва креолски обяд на острова и свободно време за гмуране, шнорхелинг, плажуване.

Целодневна екскурзия до Пралин и Ла Диг (включен обяд)
Целодневна екскурзия до Пралин и Ла Диг (включен обяд)
Възрастен: 400 лв / Дете: 186 лв

Пралин е вторият по големина остров на Сейшелите и е на около 1,30 час път с ферибот от о-в Махе. Посетителите ще могат да посетят Вайе дьо Ме (Vallee De Mai) — единственото място на земята, където в естествена среда расте гигантската палма, позната като двоен морски кокосов орех (coco de mer). Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая. Турът включва посещение на  известния плаж Anse Lazio, преди 30 минутния преход с лодка до Ла Диг (La Digue). На остров Ла Диг посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и на удобствата на 21 век. Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до наскоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella. Обиколката на Ла Диг (La Digue) продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent — един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния.
Този 11 часов тур на Пралин и Ла Диг е привлекателна възможност за посетителите да разгледат двата острова в един ден.

Пакетни цени за 20.01.2023 г.

Хотел Пансион Възрастен в двойна стая Единично настаняване Възрастен на допълнително легло Дете (7-11 г) с двама възрастни
Au Fond De Mer 4*
Aпартамент
Само настаняване 2 932 лв 5 864 лв на запитване на запитване
Coral Strand 4*
Standard room
Закуска
Закуска и вечеря
3 513 лв
4 060 лв
4 268 лв
4 815 лв
n/a n/a
Le Duc de Praslin 4*
Superior room
Закуска и вечеря 4 295 лв 6 055 лв 2 965 лв 2 893 лв
L`Archipel 4*
Superior room
Закуска и вечеря 4 483 лв 5 547 лв 3 356 лв 3 305 лв
Paradise Sun 4*
Superior room
Закуска и вечеря 4 710 лв 6 712 лв n/a n/a
Fisherman`s Cove 5*
Superior room
Закуска и вечеря 4 860 лв 6 576 лв n/a n/a
Constance Ephelia 5*
Junior suite
Закуска и вечеря 5 712 лв 7 878 лв n/a 2 453 лв
Constance Lemuria 5*
Junior suite
Закуска и вечеря 8 997 лв 12 948 лв n/a 2 848 лв

Пакетни цени за 25.02 и 18.03.2023 г.

Хотел Пансион Възрастен в двойна стая Единично настаняване Възрастен на допълнително легло Дете (7-11 г) с двама възрастни
Au Fond De Mer 4*
Aпартамент
Само настаняване 2 932 лв 5 864 лв на запитване на запитване
Coral Strand 4*
Standard room
Закуска
Закуска и вечеря
3 650 лв
4 197 лв
4 405 лв
5 007 лв
n/a n/a
Le Duc de Praslin 4*
Superior room
Закуска и вечеря 4 491 лв 6 231 лв 3 102 лв 2 965 лв
L`Archipel 4*
Superior room
Закуска и вечеря 4 581 лв 5 668 лв 3 481 лв 3 325 лв
Paradise Sun 4*
Superior room
Закуска и вечеря 4 925 лв 6 669 лв n/a n/a
Fisherman`s Cove 5*
Superior room
Закуска и вечеря 5 017 лв 6 693 лв n/a n/a
Constance Ephelia 5*
Junior suite
Закуска и вечеря 5 721 лв 7 878 лв n/a 2 453 лв
Constance Lemuria 5*
Junior suite
Закуска и вечеря 9 173 лв 13 104 лв n/a 3 043 лв
За дете под 7 г. може да се предостави допълнителна оферта, тъй като всеки хотел има различна политика при възрастите за деца.
За хотелите на о-в Пралин по желание — доплащане за двупосочен полет Махе-Праслин-Мае: ок. 230 евро възрастен, 190 евро дете 2-11.99 г.

Необходими документи:
 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18 г, пътуващи без родители — нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Условия:
 • Офертата важи при минимум 140 туристи.
 • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
 • Срок за уведомление за несъбран минимум — 30 дни преди заминаване.
 • Депозит 1: 500 евро на човек след потвърждение на резервацията.
 • Доплащане: 35 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
 • При анулация повече от 60 дни преди заминаване — без неустойка, депозита се възстановява на клиента.
 • При анулация между 59 и 36 дни преди заминаване — неустойка в размера на внесения депозит от 500 евро на човек.
 • При анулация по-малко от 35 дни преди заминаване — 100% неустойка.

Анулации без неустойки и връщане на суми:
 • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
 • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID-19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването

Почивка на Сейшели

Сейшелски острови

Топли тюркоазени води на Индийския океан контрастират с меките, бели пясъчни плажове и ни показват невероятна картина на непокътната природна красота. Сейшелите нямат местно население, те са били населени от мигранти от Великобритания, Франция, Африка, Индия, създали един разноцветен и хармоничен живот, а те самите често са наричани за най-щастливото и дружелюбно население. Повечето туристи избират по-големите острови като Махе, Праслин, Силует, но по-малките островчета, също предлагат луксозно настаняване и възможности за гмуркане, екскурзии с лодка, наблюдение на морски костенурки или голямата китова акула. 
Сейшелските острови се наричат още Райски острови.

За Сейшелски острови
Обадете се сега

Обадете се сега

0700 18 118

от понеделник до петък
от 9.00 до 18.00

 • Самолетен билет за полет с България Ер София-Махе-София (с кацане за техническо презареждане в Джибути) с включени летищни такси и регистриран багаж 20к г + 8кг. Ръчен багаж;
 • 7 нощувки на съответната база изхранване в избрания хотел;
 • За хотелите на остров Махе — трансфер летище-хотел-летище с автобус;
 • За хотелите на остров Пралин — трансфер с ферибот и наземен трансфер пристанище-хотел-пристанище;
 • Представител на агенцията по време на пътуването;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID19, в случай на заболяване в чужбина и покриване на лечението на място;

 • Допълнителни екскурзии на място;
 • Горивна такса (ако е необходима такава) — обявява се 21 дни преди датата на отпътуването;
 • Разходи от личен характер;
 • Бакшиши;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" с Ковид-19 покритие;
 • Такса здравна декларация, която се заплаща при попълването на QR код за Сейшелски острови – 10 евро (към 10.07.2022 г)
 • ПСР тестване — ако се налага към датата на пътуването;

Подобни оферти

Нова година на Сейшели
Нова година на Сейшели

Сейшелски острови

 • 27.12.2022
 • Самолет
 • Нощувка и закуска
 • Почивка

от 4 009 лв

на човек в Classic ocean стая за 10 дни

Почивка на Сейшелите
Почивка на Сейшелите

София – Махе

 • 07.01.2023 - 12.01.2023
 • Самолет
 • Закуска и вечеря, ол инклузив
 • Индивидауална почивка

от 4 767 лв

на човек в Classic ocean стая за 9 дни