Застраховки

Чрез услугата „онлайн застраховане“ можете да сключите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, „Отмяна на пътуване“ и „Помощ при пътуване в България и Планинска застраховка“ по всяко време, седем дни в седмицата, през своя телефон, таблет или компютър. Всички полици се издават в реално време. След заплащане с дебитна или кредитна карта ще получите Вашата застраховка на посочения от Вас e-mail адрес. Не е необходимо разпечатване на хартиен носител. Просто запазете файла в телефона си.

Помощ при пътуване в чужбина“ — Тук можете да сравните цените на няколко от водещите застрахователни компании, след което да изберете допълнителни покрития. Етикета Covid-19 ви информира допълнително коя застраховка покрива това заболяване.

Отмяна на пътуване“ — Ако до Вашето пътуване има повече от 30 дни, вие можете да сключите тази полица без значение, кога сте направили резервацията си за хотел или самолетен билет. В случай, че остават 30 или по-малко дни вие можете да направите застраховка до 3 дни от датата на резервацията. Максималния лимит за една полица е 20 000 лв. за всички участници. Застраховката може да бъде сключена за пътуване в България или чужбина.

Помощ при пътуване в България и Планинска застраховка“ — Изберете целта на Вашето пътуване — преходи, туризъм, спорт — любителски, професионален или екстремен. Ние ще ви предложим основен пакет, към който можете да изберете допълнителни порития.

Тази услуга се предоставя от www.spotins.bg, запазена търговска марка за онлайн застраховане и електронни услуги на „Застрахователен Брокер Омникар и Партньори“ ООД, лиценз №499-ЗБ/28.06.2013 г. издаден от КФН. Цялата информация за нас, защитата и използването на личните данни, правото да получите професионален съвет, както и да потърсите съдействие при уреждане на щетите можете да намерите на официалният ни сайт www.spotins.bg.