История

Нашата главна цел е да надхвърлим представите ви за пълноценен отдих с надеждата, че ще предпочетете Марбро Турс всеки път когато ви се налага да избирате туристическа компания.

Още от създаването си през 1990 г., ЕТ "Марбро", впоследствие пререгистрирана като Марбро Турс ООД, присъства на туристическия пазар и е утвърдена като сериозен туроператор в страната и чужбина. Като пионер в развитието на бизнес туризма в България, Марбро Турс е първата частна фирма, организирала чартърни полети и карго до Дубай, страните от Залива и Сингапур. През 1996 г подписва двустранен договор с държавния туристически туроператор на Китай – CITS, в резултат на което хиляди български туристи и бизнесмени посещават редовно най-големите изложения и панаири в Китай – Пекин, Шанхай, Гуанджоу и Хонг Конг.

Фирмата е с богат опит като подизпълнител на организирани семинари от български фирми и организации в страната и чужбина и по-точно в Англия, Италия, Испания, Франция и Дубай.
Марбро Турс е туроператорът на Европейския месец на културата – Пловдив ’99, спечелил конкурса с най-добрите си туристически пакети, трансфери и хотелско настаняване на повече от 5000 български и чуждестранни участници – юни-юли 1999 г.

През 1999 г. Марбро Турс спечели и голямата награда на АК "Балкан" за най-добър агент по продажба на самолетни билети.

Сега фирмата разполага с 4 туристически офиса за вътрешен и външен туризъм (София, Пловдив, Варна и Стара Загора) и разгърната агентска мрежа в цялата страна. Създадените структури улесняват българските туристи да се възползват за почивка в най-добре подбраните като качество и цена хотели както по цялото Черноморие, така и в планинските и балнеоложки бази.

Марбро Турс е лидер и в приемащия туризъм и благодарение на летните си чартърни програми хиляди полски, чешки и румънски туристи посещават нашата страна.
Още през 1992 г. Марбро Турс стана официален агент по продажба на самолетни билети на АК "Балкан", а веднага след това и член на IATA. Сега фирмата е агент на всички авиокомпании, опериращи в България, и се превърна в желан партньор на стотици корпоративни и индивидуални клиенти за пътуване в целия свят.

През 2006 г. Марбро Турс получи идентификационен код от НАТО за туристическо обслужване на натовския контингент базиран в България.

През 2015 г. Марбро Турс получи награда от FLY DUBAI за най-добри групови продажби.

През 2019 г. Марбро Турс бе избран да обслужва хотелските резервации и трансфери за официaлните гости и участници в събитията от календара на PLOVDIV 2019.